Thursday, 14 January 2016

Doodleart







Dah lama dah tak berblog . huhu . act , ni first doodleart yang aku pernah buat lah selama aku hidup . lol . ni pon tengok dekat internet , tak berapa kreatif lah nak buat lukisan pusing pusing ni . tabah betul lah nak siapkan doodle ni . insyaallah akan buat lebih baik daripada ni kalau ada masa lah , selalunya busy , busy buat apa pon tak tahu lah , hahhahaha . saje nak share doodleart ni dengan korang sebab tak tahu nak tulis blog pasal apa .